龍之友

Join the forum, it's quick and easy

龍之友
龍之友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
龍之友

自強不息

搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋

最新主題
» 有本事禁埋呢度我IP
我好難受 Empty周日 12月 20, 2009 12:04 pm 由 Admin

» 魔希係邊個來?
我好難受 Empty周三 12月 09, 2009 9:45 pm 由 Admin

» 唔該譠主得閒返下來
我好難受 Empty周二 12月 08, 2009 4:09 pm 由 sea

» 網聚(28/11/2009)
我好難受 Empty周二 12月 08, 2009 4:03 pm 由 sea

» 不如搞多一次網聚???
我好難受 Empty周一 11月 23, 2009 4:42 pm 由 sea

» 投訴公仔太細
我好難受 Empty周日 9月 13, 2009 1:12 pm 由 Admin

» uhk三國..................................
我好難受 Empty周日 7月 26, 2009 10:23 pm 由 i8k8

» 暫時不上uhk
我好難受 Empty周日 7月 26, 2009 10:14 pm 由 i8k8

» 到此一遊 近況如何
我好難受 Empty周日 7月 19, 2009 4:27 pm 由 Admin

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

您沒有登錄。 請登錄註冊

我好難受

4 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1我好難受 Empty 我好難受 周日 4月 12, 2009 10:16 am

Admin

Admin
Admin

昨日我弟弟的死到現在都未能平復~無左佢我更加空虛寂寞!!我一想起他就忍不到戾水,其實弟弟好關心我,佢仲咁後生,應該大有作為,咁乖巧細路就咁死!我覺得呢個世界好唔公平!!番來呀~我真是好唔捨得你...........

http://lungson528.longluntan.pro

2我好難受 Empty 回復: 我好難受 周日 4月 12, 2009 1:50 pm

紫桐

紫桐

Admin 寫到:昨日我弟弟的死到現在都未能平復~無左佢我更加空虛寂寞!!我一想起他就忍不到戾水,其實弟弟好關心我,佢仲咁後生,應該大有作為,咁乖巧細路就咁死!我覺得呢個世界好唔公平!!番來呀~我真是好唔捨得你...........
龍少~~你細佬在遠方,會知道你其實好錫佢架,請保重、切勿太過傷心呀!!!

3我好難受 Empty 回復: 我好難受 周日 4月 12, 2009 3:25 pm

Admin

Admin
Admin

紫桐 寫到:
Admin 寫到:昨日我弟弟的死到現在都未能平復~無左佢我更加空虛寂寞!!我一想起他就忍不到戾水,其實弟弟好關心我,佢仲咁後生,應該大有作為,咁乖巧細路就咁死!我覺得呢個世界好唔公平!!番來呀~我真是好唔捨得你...........
龍少~~你細佬在遠方,會知道你其實好錫佢架,請保重、切勿太過傷心呀!!!
感覺到佢仲係度,訓覺果陣好似佢摸我個頭,佢是個好細路,我最驕傲最叻就是有呢個弟弟~

http://lungson528.longluntan.pro

4我好難受 Empty 回復: 我好難受 周日 4月 12, 2009 6:09 pm

紫桐

紫桐

Admin 寫到:
紫桐 寫到:
感覺到佢仲係度,訓覺果陣好似佢摸我個頭,佢是個好細路,我最驕傲最叻就是有呢個弟弟~
唔好咁啦~~~攪到個個都喊晒!!!!
我都覺貓貓係個開心菓﹐佢係好好ge細路,知你咁錫佢,佢一定好開心架

5我好難受 Empty 回復: 我好難受 周二 4月 14, 2009 12:22 am

Admin

Admin
Admin

佢話佢無朋友,不如大家同阿月(貓貓)做個朋友仔~希望大家衷心祝ar月得到安息!!

6我好難受 Empty 回復: 我好難受 周二 4月 14, 2009 1:31 am

紫桐

紫桐

Admin 寫到:佢話佢無朋友,不如大家同阿月(貓貓)做個朋友仔~希望大家衷心祝ar月得到安息!!
點會呢~~~亞月不嬲都係我同思思ge朋友啦!!!
只不過我係佢識之中最老ge朋友之麻,我都
無所謂ge,我哋會永遠記得呢位可愛ge貓貓架
。佢係天國一定會過得好好架............

7我好難受 Empty 回復: 我好難受 周二 4月 14, 2009 10:16 pm

i8k8

i8k8
Admin

我太太亦係叫阿月…
龍…我好希望能夠將你悲哀轉過來我處,事實,依家我一路打字,一路流眼淚…
我好願意同貓貓做朋友,你若相信,細佬會知的,而我亦會記得貓貓…
龍…要口講…我只會被自己淚水阻塞,講唔出話,你知道‘月’關心你…
龍…你更加要在悲傷減時,振作!唔需要乜野大志大事情,只要將貓給你喜悅與人分享…讓貓貓存在我們中間,無乜大道理…
龍…我為什麼那樣悲傷…因為我試過…到現在又身同感受…
悲痛係正常不過…就響處以文字宣洩…
如果用某些自我安慰的說話,就是過程短速,貓貓沒有大痛苦,只係剎那…
我放不開的心結亦是親人的突然…但我有龍你們做朋友做兄弟…貓貓亦是我兄弟…
貓貓是我兄弟…龍…我講唔出話,請保重!

8我好難受 Empty 回復: 我好難受 周二 4月 14, 2009 10:31 pm

i8k8

i8k8
Admin

生命難免悲痛…惟有減輕…與人分享是其中一個有效方法,事實上,沒有兩個人是相同,
但卻有相似的缺點…只要明白這事實,你可原諒,你可體諒,亦同時可接受…
離開終於離開…但留給你是一份難忘…讓這難得的難忘成為永遠的朋友…
原諒自己的悲哀,那只是悼念…要記得你是我好兄弟,好孩子,好朋友,人家的好老公…
我們有責任…為這責任,我們得努力…歡樂,叫離開的放心,你要努力好好的活下去…

9我好難受 Empty 回復: 我好難受 周三 4月 15, 2009 2:00 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:生命難免悲痛…惟有減輕…與人分享是其中一個有效方法,事實上,沒有兩個人是相同,
但卻有相似的缺點…只要明白這事實,你可原諒,你可體諒,亦同時可接受…
離開終於離開…但留給你是一份難忘…讓這難得的難忘成為永遠的朋友…
原諒自己的悲哀,那只是悼念…要記得你是我好兄弟,好孩子,好朋友,人家的好老公…
我們有責任…為這責任,我們得努力…歡樂,叫離開的放心,你要努力好好的活下去…
冇錯~~~我哋就將貓貓留係我哋心裏面啦........
佢唔會冇朋友架,我哋幾個不單只係佢ge朋友,還是佢ge哥哥、姐姐黎添,我會記得貓貓ge樣子、調皮同活潑,佢會留係我ge心裏,作為日後好好的回憶..........

10我好難受 Empty 回復: 我好難受 周三 4月 15, 2009 2:10 am

紫桐

紫桐

龍少~~~我相信時間係最好ge治療,悲傷係難免ge,但記著,咪過份難過,未來日子要努力活下去,好好孝順父母親!!!!
貓貓在天上都會好安息、快樂架,你哋都唔駛太過難過喇!!!!
努力、加油呀!!!!

11我好難受 Empty 回復: 我好難受 周四 4月 16, 2009 1:12 pm

sea

sea

親人的離逝,會令我們很難過悲痛, 我父親因心臟病而離開, 我都接受不到, 不想你們擔心我不講出來, 每天對住佢,,,突然走了, 是很難過的, 但是我們也要面對現實的!!
我同貓貓都傾過計, 我都好懷念佢架!! 其實佢都系我地朋友, 龍龍不要太難過, 我都知道你心情, 貓貓會知道, 佢都唔想你太傷心架, 你要堅強呀, 仲有我地陪你, 有需要我地會盡量出來陪你, 你唔系孤獨一個, 我地系朋友嗎!!!

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章