龍之友

Join the forum, it's quick and easy

龍之友
龍之友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
龍之友

自強不息

搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋

最新主題
» 有本事禁埋呢度我IP
uhk三國.................................. Empty周日 12月 20, 2009 12:04 pm 由 Admin

» 魔希係邊個來?
uhk三國.................................. Empty周三 12月 09, 2009 9:45 pm 由 Admin

» 唔該譠主得閒返下來
uhk三國.................................. Empty周二 12月 08, 2009 4:09 pm 由 sea

» 網聚(28/11/2009)
uhk三國.................................. Empty周二 12月 08, 2009 4:03 pm 由 sea

» 不如搞多一次網聚???
uhk三國.................................. Empty周一 11月 23, 2009 4:42 pm 由 sea

» 投訴公仔太細
uhk三國.................................. Empty周日 9月 13, 2009 1:12 pm 由 Admin

» uhk三國..................................
uhk三國.................................. Empty周日 7月 26, 2009 10:23 pm 由 i8k8

» 暫時不上uhk
uhk三國.................................. Empty周日 7月 26, 2009 10:14 pm 由 i8k8

» 到此一遊 近況如何
uhk三國.................................. Empty周日 7月 19, 2009 4:27 pm 由 Admin

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

您沒有登錄。 請登錄註冊

uhk三國..................................

5 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1uhk三國.................................. Empty uhk三國.................................. 周日 6月 28, 2009 1:21 pm

Admin

Admin
Admin

和尚仔踴躍d喇~sea sea你連自己人都打,目前形勢吳國壯大,又叫蜀國一齊打魏!!你明知吳國一日不除後患無窮!!!

http://lungson528.longluntan.pro

mickey

mickey

Admin 寫到:和尚仔踴躍d喇~sea sea你連自己人都打,目前形勢吳國壯大,又叫蜀國一齊打魏!!你明知吳國一日不除後患無窮!!!
你唔可以係呢度講三國軍事架 affraid

邊個叫你唔做曹操喎 Rolling Eyes ??? 仲好講,,,叫我做黃忠, 點知已經比旮旯哥做左, 我都無辦法,, Evil or Very Mad E哥哥又叫我做甄宓喎, 我就變左魏國人, 系你唔好呀!!!!!!!!!! Sad Evil or Very Mad 仲怪我... Suspect

紫桐

紫桐

mickey 寫到:
Admin 寫到:和尚仔踴躍d喇~sea sea你連自己人都打,目前形勢吳國壯大,又叫蜀國一齊打魏!!你明知吳國一日不除後患無窮!!!

邊個叫你唔做曹操喎 Rolling Eyes ??? 仲好講,,,叫我做黃忠, 點知已經比旮旯哥做左, 我都無辦法,, Evil or Very Mad E哥哥又叫我做甄宓喎, 我就變左魏國人, 系你唔好呀!!!!!!!!!! Sad Evil or Very Mad 仲怪我... Suspect
哈哈哈~~~你哋咪又鬥咀啦
我哋幾個係老友黎丫麻,唔好咁啦,下次再合拍d啦,再有得玩,我哋就連埋番一齊啦,好嗎

Admin

Admin
Admin

mickey 寫到:

唔做黃忠可以做第二個嘛~~~我們唔同你玩~~你呢個敵人!!!!!!!!

http://lungson528.longluntan.pro

mickey

mickey

Admin 寫到:
mickey 寫到:

唔做黃忠可以做第二個嘛~~~我們唔同你玩~~你呢個敵人!!!!!!!!
龍龍又蝦思思呀!! 和尚仔呀,, 快d黎主特公道.... Sad

紫桐

紫桐

mickey 寫到:
Admin 寫到:
mickey 寫到:

龍龍又蝦思思呀!! 和尚仔呀,, 快d黎主特公道.... Sad
思思你咪理龍少啫~~~佢比我哋種壞佐

我得閒幫你打佢pet pet同你出氣吓

Admin

Admin
Admin

紫桐 寫到:
mickey 寫到:
Admin 寫到:
mickey 寫到:

思思你咪理龍少啫~~~佢比我哋種壞佐

我得閒幫你打佢pet pet同你出氣吓
你打ar龍的話,我唔采你T~T

i8k8

i8k8
Admin

思思入魏國咪重好,有機會做內應…嘿嘿
早知和尚仔就走去吳國做龍少的線眼,到時蜀國想輸都難囉
不過做人做內奸,好似又唔係咁好,不如…
龍少你去做,追求小喬,來個聯邦通婚,到時人又要,國又要…
龍少發達囉…
發夢?

sea

sea

i8k8 寫到:思思入魏國咪重好,有機會做內應…嘿嘿
龍少發達囉…
發夢?
和尚仔教人做(二五仔) 無好收埸喎!!! Very Happy

發夢無咁早!! 龍龍佢又想啦, (人, 財, 兩得!!) affraid

Admin

Admin
Admin

sea 寫到:
i8k8 寫到:思思入魏國咪重好,有機會做內應…嘿嘿
龍少發達囉…
發夢?
和尚仔教人做(二五仔) 無好收埸喎!!! Very Happy

發夢無咁早!! 龍龍佢又想啦, (人, 財, 兩得!!) affraid
對你無興趣

i8k8

i8k8
Admin

遊戲一場,投入d,肉緊d,大家記得開心d,笑大聲d
睇乜野戲呀?

Admin

Admin
Admin

i8k8 寫到:遊戲一場,投入d,肉緊d,大家記得開心d,笑大聲d
睇乜野戲呀?
激情hehe~~~

i8k8

i8k8
Admin

Admin 寫到:
i8k8 寫到:遊戲一場,投入d,肉緊d,大家記得開心d,笑大聲d
睇乜野戲呀?
激情hehe~~~
想睇哈利波特,又想睇…不過無時間又懶睇,部腦都有過佰套未睇…
成日都係同三國呀,建村呀,打仗呀…攪到無心機睇
龍少記得試試食藥呀,和尚仔唔係咁好記性提你架
放開d,後生仔應該去玩多d,如果天氣無咁就去遠d行下
d錢帶唔走架,有安全感但無樂趣做人做乜呢
和尚仔老喇,想玩都無魄力,果投近咁,你要顧下自己
學識認識自己,對情緒尤其要有能力感覺,唔好比佢帶你走太遠

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章