龍之友

Join the forum, it's quick and easy

龍之友
龍之友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
龍之友

自強不息

搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋

最新主題
» 有本事禁埋呢度我IP
有點懶散......... Empty周日 12月 20, 2009 12:04 pm 由 Admin

» 魔希係邊個來?
有點懶散......... Empty周三 12月 09, 2009 9:45 pm 由 Admin

» 唔該譠主得閒返下來
有點懶散......... Empty周二 12月 08, 2009 4:09 pm 由 sea

» 網聚(28/11/2009)
有點懶散......... Empty周二 12月 08, 2009 4:03 pm 由 sea

» 不如搞多一次網聚???
有點懶散......... Empty周一 11月 23, 2009 4:42 pm 由 sea

» 投訴公仔太細
有點懶散......... Empty周日 9月 13, 2009 1:12 pm 由 Admin

» uhk三國..................................
有點懶散......... Empty周日 7月 26, 2009 10:23 pm 由 i8k8

» 暫時不上uhk
有點懶散......... Empty周日 7月 26, 2009 10:14 pm 由 i8k8

» 到此一遊 近況如何
有點懶散......... Empty周日 7月 19, 2009 4:27 pm 由 Admin

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

您沒有登錄。 請登錄註冊

有點懶散.........

5 posters

前往頁面 : 1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步

向下  內容 [第1頁(共6頁)]

1有點懶散......... Empty 有點懶散......... 周三 2月 04, 2009 1:06 am

Admin

Admin
Admin

最近乜都唔好!!又唔想上網,希望大家繼續支持,大家年三十晚有無賣懶呢?!無論如何,現在這份工作真是令我無哂動力,敬請大家體諒!!

http://lungson528.longluntan.pro

2有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周三 2月 04, 2009 11:03 am

紫桐

紫桐

做乜咁乖、咁謙ge~~
睇到我都有d唔慣添 Laughing

3有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周三 2月 04, 2009 1:50 pm

Admin

Admin
Admin

紫桐 寫到:做乜咁乖、咁謙ge~~
劉b好得意呀~真是想同佢玩

http://lungson528.longluntan.pro

4有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周三 2月 04, 2009 2:26 pm

紫桐

紫桐

Admin 寫到:
可惜佢e+瘦晒呢~~~
已經無咁得意喇 Sad

5有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周三 2月 04, 2009 3:29 pm

Admin

Admin
Admin

紫桐 寫到:
Admin 寫到:
可惜佢e+瘦晒呢~~~
已經無咁得意喇 Sad
肥妹仔不再!!! No

6有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周四 2月 05, 2009 12:06 am

紫桐

紫桐

可止唔係肥妹仔呀~~
e+仲係好瘦添呀 Sad

7有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周四 2月 05, 2009 5:02 pm

i8k8

i8k8
Admin

唉…龍少你果d唔單單係‘懶’而且係‘欠’!‘欠目標’做人無方向就好容易被重複的生活拖散架喇,又又無心機,有時都唔知為乜,外人睇到就覺得你‘懶’但實在係你無目標自然無推動的生命力…要反醒下,去搵d朋友探險喇,即係搵細藝,例如:等紫桐介紹靚女你識,自己搵到重好,又可以實際d努力工作賺錢,跟住同和尚去坐飛機,泰國沖涼正呀,請埋sea sea 、紫桐都得架,龍義兄信和尚喇,到今日我先至知少少自己發生乜事,好悶、好悶…後生仔咪將血汗錢送比馬會呀!娛樂多少就算,一係一心賺錢去玩,都算有目標,黎緊目標就係有錢同大家去旅行,好嘛?

8有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周四 2月 05, 2009 7:26 pm

Admin

Admin
Admin

泰國經常政變!!危險呀~~~不如台灣,或者其他安全的地方啦

9有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周五 2月 06, 2009 1:19 pm

mickey

mickey

和尚仔用心良苦!!! 但系龍龍有幾多入耳呢!! Evil or Very Mad Very Happy
我亞哥都系有馬賭, 就唔見人, 連錢都唔見晒,
份雙糧都無埋, 有鬼錢咩!!
佢唔問我借錢, 我都偷笑囉!!! Evil or Very Mad

10有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周五 2月 06, 2009 1:33 pm

mickey

mickey

Admin 寫到:泰國經常政變!!危險呀~~~不如台灣,或者其他安全的地方啦
龍龍唔賭錢, 仲可以請我去旅行架 Very Happy
又唔使比$$屋企, 真好!! 我都想呀!!! No Sad

11有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周五 2月 06, 2009 8:12 pm

i8k8

i8k8
Admin

mickey 寫到:
Admin 寫到:泰國經常政變!!危險呀~~~不如台灣,或者其他安全的地方啦
龍龍唔賭錢, 仲可以請我去旅行架 Very Happy
又唔使比$$屋企, 真好!! 我都想呀!!! No Sad
其實屋企唔要龍龍負擔係好難得,好好留起d錢,有志向就讀書求上進,無乜…就風花雪月,去博大?
思思,妳就阿哥…和尚仔就…老豆…唉…真係病態架,記住!記住!唔係離間妳,借錢比賭仔等於落海度!另願要$1000妳比二百唔使還,因為幾多都有好大好大機會唔還,賭馬,妳要留心,過澳門無得救,唉…只係深受其害,和尚仔無書讀都係咁黎…好慘呀!
重有龍龍想去邊處就計劃下喇,嘿嘿…近近地北上先…

12有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周五 2月 06, 2009 11:16 pm

紫桐

紫桐

唉!! 乜好似個個屋企都有d咁ge親人ge
唔係爛賭、就通身咭數
我d朋友真係個個屋企都有一件架
點解會咁架 Sad

13有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周六 2月 07, 2009 11:06 am

Admin

Admin
Admin

紫桐 寫到:唉!! 乜好似個個屋企都有d咁ge親人ge
唔係爛賭、就通身咭數
我d朋友真係個個屋企都有一件架
點解會咁架 Sad
點解唔係我問點解呀 affraid

14有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周六 2月 07, 2009 5:02 pm

i8k8

i8k8
Admin

點解唔係我問點解呀
唔通龍龍你屋企都有一件???唔係你咩 Shocked
總之爛賭係一個病,好難醫…
香港太多呢d病患者,唔係點會日日咁多人過大海,
龍龍不如同你過大海囉…沖涼… Razz

15有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周日 2月 08, 2009 10:59 am

Admin

Admin
Admin

i8k8 寫到:點解唔係我問點解呀
你請我去 cheers yeah~

16有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周日 2月 08, 2009 2:36 pm

紫桐

紫桐

和尚仔~~~點解沖涼要走到咁遠呀 Mad

17有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周日 2月 08, 2009 2:37 pm

紫桐

紫桐

Admin 寫到:
聽者有份~~~我同思思都去 Razz

18有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周日 2月 08, 2009 9:13 pm

i8k8

i8k8
Admin

Admin 寫到:
睡龍出洞…咬住唔放,來回船票$300—酒店$400—$600—食飯$$$(有平有貴)
手信$($100-???)賭$(可大可少)沖涼($1500-$3000)和尚無得…
龍龍據聞你有錢過我喎~~~~起碼每月和尚仔要交糧交水電交租…你好得多
大佬龍比條生路…

19有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周一 2月 09, 2009 8:52 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:
Admin 寫到:
睡龍出洞…咬住唔放,來回船票$300—酒店$400—$600—食飯$$$(有平有貴)
手信$($100-???)賭$(可大可少)沖涼($1500-$3000)和尚無得…
龍龍據聞你有錢過我喎~~~~起碼每月和尚仔要交糧交水電交租…你好得多
大佬龍比條生路…
咁會唔會跟團仲抵玩呢 Laughing

20有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周一 2月 09, 2009 5:41 pm

i8k8

i8k8
Admin

跟團…有好有唔好,好:價錢實惠$100—300(一人計包食,交通):套票就$1000左右(二人計:無計食,交通)自己去最平:$450(一人計:無計食,交通)
好似係低呀,但係無咁大自由架,重要比小費$120左右
如果未去過就跟團喇,只想輕鬆行下睇下食下就自己去,除船票外,住宿可以再差d,食就無問題…
住宿最平:三星酒店可搵到$380—$5xx都可以,呢個和尚仔可以搵到,賓館$300樓下…睇下自己意願喇,跟團唔使用腦比錢就得…

21有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周二 2月 10, 2009 2:53 am

Admin

Admin
Admin

不如我們組.................去旅行

22有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周二 2月 10, 2009 10:00 am

紫桐

紫桐

嘻嘻~~~咁你哋話事啦
你哋想點早幾日通知我就得喇
基本上
我乜都冇所謂
不過都要就埋思思先得喎
唔知佢駛唔駛媽咪比先得呢

23有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周二 2月 10, 2009 12:40 pm

i8k8

i8k8
Admin

紫桐 寫到:嘻嘻~~~咁你哋話事啦
基本上
我乜都冇所謂
不過都要就埋思思先得喎
如果自己去,就最好避開星期五,因為房租最貴,加三成…人又多,
另外係咪要過一晚呢?即日,大清晨出發,中港城am:08:00有船,港澳碼頭am.06:00有船,
船程開出計中港城慢d 個半鐘,港澳快d一個鐘就到,跟住大馬路開餐,大三巴,賭場,午餐,
紫桐以前去過嘛?

24有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周二 2月 10, 2009 12:51 pm

i8k8

i8k8
Admin

“補充”上次d 餅係無防腐劑架,如果開左口就記得快d食呀。

25有點懶散......... Empty 回復: 有點懶散......... 周二 2月 10, 2009 1:31 pm

mickey

mickey

紫桐 寫到:嘻嘻~~~咁你哋話事啦
基本上
我乜都冇所謂
不過都要就埋思思先得喎
系呀, 上次同男友去都比家人鬧我,
不過, 唔使過夜就好d... Rolling Eyes

回頂端  內容 [第1頁(共6頁)]

前往頁面 : 1, 2, 3, 4, 5, 6  下一步