龍之友

Join the forum, it's quick and easy

龍之友
龍之友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
龍之友

自強不息

搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋

最新主題
» 有本事禁埋呢度我IP
又遇上佢地??? Empty周日 12月 20, 2009 12:04 pm 由 Admin

» 魔希係邊個來?
又遇上佢地??? Empty周三 12月 09, 2009 9:45 pm 由 Admin

» 唔該譠主得閒返下來
又遇上佢地??? Empty周二 12月 08, 2009 4:09 pm 由 sea

» 網聚(28/11/2009)
又遇上佢地??? Empty周二 12月 08, 2009 4:03 pm 由 sea

» 不如搞多一次網聚???
又遇上佢地??? Empty周一 11月 23, 2009 4:42 pm 由 sea

» 投訴公仔太細
又遇上佢地??? Empty周日 9月 13, 2009 1:12 pm 由 Admin

» uhk三國..................................
又遇上佢地??? Empty周日 7月 26, 2009 10:23 pm 由 i8k8

» 暫時不上uhk
又遇上佢地??? Empty周日 7月 26, 2009 10:14 pm 由 i8k8

» 到此一遊 近況如何
又遇上佢地??? Empty周日 7月 19, 2009 4:27 pm 由 Admin

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

您沒有登錄。 請登錄註冊

又遇上佢地???

5 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1又遇上佢地??? Empty 又遇上佢地??? 周日 11月 30, 2008 8:47 pm

i8k8

i8k8
Admin

最近有‘uhk’版主辭職走人,班底過檔到另一論壇,唉…居然…
和尚仔又係果處新會員,得閒會走去睇睇學野,
又會再遇到佢地喎!!!
和尚仔依家唯有唔再去,費事多事實,
六合彩又唔見咁好彩,響度講出黎,等道氣順順…
又遇上佢地??? 29955io0

2又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周一 12月 01, 2008 12:22 pm

sea

sea

和尚仔咁好彩, 可能系有緣呢!!
你咁好人都搞佢地唔掂?? Shocked
你可唔可以(pm)個論壇地址比我知呀!!
我又想去睇下!!

3又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周一 12月 01, 2008 5:17 pm

i8k8

i8k8
Admin

有緣 What a Face
己pm 收唔到話和尚仔知,頭先返uhk八卦下,
知道dd 過龍去脈,了解大概過程,又係果個:呢呢…

4又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周二 12月 02, 2008 12:44 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:有緣 What a Face
哈哈~~~和尚仔
世界真係咁細呀
咁都比你撞番佢哋
你都真係要買多幾次六合彩喇......
話時話
我冇上一排啫
個邊有攪邊科呀
無啦啦
有會成班人唔見晒ge
你知唔知詳情呀
我都係睇到一舊舊咋 Crying or Very sad

5又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周二 12月 02, 2008 8:07 am

i8k8

i8k8
Admin

據聞係因為uhk 要打擊灌水賣廣告,及提高討論質素,響內部(版主先睇到)點名責承阿婆,呢呢,寵兒,要好好執行,(唔知龍少有冇份)呢個時候jake又有幾個post被扣分(龍少有份^-^)引起呢呢極之不滿,向外講過話係針對佢,又話係專登扣佢d 朋友jake d 分,唔比面!拉隊…依家應有kck,辟易,阿婆,…去捧場,呀…唔好比羽希知呀,咪先又話…

6又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周二 12月 02, 2008 11:30 am

sea

sea

i8k8 寫到:有緣 What a Face
多謝和尚仔已經收到, 得閒先去睇下 Very Happy
不過uhk搞到咁大獲架 affraid
今次唔系龍龍扣分所至嗎??? confused

7又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周二 12月 02, 2008 12:07 pm

i8k8

i8k8
Admin

唔大鑊,世界重響度轉緊,我本身無特別唔喜歡佢地,只係對呢呢有d 反感,另外事情唔係龍龍攪,或者等龍龍好d 同佢八八就咁加清楚,我自己對龍龍扣佢分果帖,係認為‘正確’,文不對題,只係重手左,人地帖話打擊灌水,呢呢就回應乜野以@為先,都唔知講乜,扣得‘正確’。
最唔喜歡就係辟易,心術差,喜歡撥火,奸!

8又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周二 12月 02, 2008 2:28 pm

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:據聞係因為uhk 要打擊灌水賣廣告,及提高討論質素,響內部(版主先睇到)點名責承阿婆,呢呢,寵兒,要好好執行,(唔知龍少有冇份)呢個時候jake又有幾個post被扣分(龍少有份^-^)引起呢呢極之不滿,向外講過話係針對佢,又話係專登扣佢d 朋友jake d 分,唔比面!拉隊…依家應有kck,辟易,阿婆,…去捧場,呀…唔好比羽希知呀,咪先又話…
哦....明解
之前都略知一、二
e+就更加明白喇
我知佢哋走晒去touhk麻
lili有係msn講比我知
我琴晚開機先見
致於羽希
佢有機會入黎呢到睇野唔覆野架
所以.................唉!!!!

9又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周二 12月 02, 2008 2:31 pm

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:唔大鑊,世界重響度轉緊,我本身無特別唔喜歡佢地,只係對呢呢有d 反感,另外事情唔係龍龍攪,或者等龍龍好d 同佢八八就咁加清楚,我自己對龍龍扣佢分果帖,係認為‘正確’,文不對題,只係重手左,人地帖話打擊灌水,呢呢就回應乜野以@為先,都唔知講乜,扣得‘正確’。
和尚仔你講得好啱~~~
辟易同lili係有d問題
而且佢兩個,係特別針對龍少架
致於kck係buy佢哋個邊多d架
呢樣就人夾人緣
無得講囉

10又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周二 12月 02, 2008 7:37 pm

Admin

Admin
Admin

羽希想見到此帖會怎樣想!!

http://lungson528.longluntan.pro

11又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周三 12月 03, 2008 12:35 pm

mickey

mickey

紫桐 寫到:
i8k8 寫到:據聞係因為uhk 要打擊灌水賣廣告,及提高討論質素,響內部(版主先睇到)點名責承阿婆,呢呢,寵兒,要好好執行,(唔知龍少有冇份)呢個時候jake又有幾個post被扣分(龍少有份^-^)引起呢呢極之不滿,向外講過話係針對佢,又話係專登扣佢d 朋友jake d 分,唔比面!拉隊…依家應有kck,辟易,阿婆,…去捧場,呀…唔好比羽希知呀,咪先又話…
哦....明解
之前都略知一、二
e+就更加明白喇
我知佢哋走晒去touhk麻
lili有係msn講比我知
我琴晚開機先見
致於羽希
佢有機會入黎呢到睇野唔覆野架
所以.................唉!!!!
點解羽希入左黎都無留言架 Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
連風風都系一樣!!! Crying or Very sad 得個睇字!! Rolling Eyes

12又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周三 12月 03, 2008 12:37 pm

mickey

mickey

Admin 寫到:羽希想見到此帖會怎樣想!!
你去問下佢咪得囉!! 你唔識佢咩?? Sad

13又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周三 12月 03, 2008 12:40 pm

mickey

mickey

i8k8 寫到:唔大鑊,世界重響度轉緊,我本身無特別唔喜歡佢地,只係對呢呢有d 反感,另外事情唔係龍龍攪,或者等龍龍好d 同佢八八就咁加清楚,我自己對龍龍扣佢分果帖,係認為‘正確’,文不對題,只係重手左,人地帖話打擊灌水,呢呢就回應乜野以@為先,都唔知講乜,扣得‘正確’。
和尚仔我去睇過, 但在聊天吹水區都找不到你留言, 只見你在佛教果度留言!! Shocked

14又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周三 12月 03, 2008 4:59 pm

i8k8

i8k8
Admin

係呀,我早過佢地註冊做會員,和尚仔一向低調,開首貼左d 圖相同佛學諗住大家有d 溝通先至到吹水區,點知…又見到人家囉…
咪唔出現免發生誤會,以為和尚仔有乜企圖添,至於話怕羽希睇到有誤會,係因為羽希比我感覺到…好似唔滿意我偏幫龍龍…又講d 說話幫龍龍的話,…算喇,做過又如何,誤會又如何,行事待人問心而行,都無乜好驚,何況和尚仔都唔可管到別人思想,都係八卦和尚 Razz

15又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周三 12月 03, 2008 6:26 pm

Admin

Admin
Admin

i8k8 寫到:係呀,我早過佢地註冊做會員,和尚仔一向低調,開首貼左d 圖相同佛學諗住大家有d 溝通先至到吹水區,點知…又見到人家囉…
咪唔出現免發生誤會,以為和尚仔有乜企圖添,至於話怕羽希睇到有誤會,係因為羽希比我感覺到…好似唔滿意我偏幫龍龍…又講d 說話幫龍龍的話,…算喇,做過又如何,誤會又如何,行事待人問心而行,都無乜好驚,何況和尚仔都唔可管到別人思想,都係八卦和尚 Razz
你看化了

http://lungson528.longluntan.pro

16又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周三 12月 03, 2008 8:26 pm

紫桐

紫桐

羽希同櫻櫻都無入發壇同呢到留言架~~~
佢哋有可能入黎啫
但.....唔一定
佢哋好耐之前好似話費事喎
我都唔係好知道呀

17又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周三 12月 03, 2008 8:31 pm

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:係呀,我早過佢地註冊做會員,和尚仔一向低調,開首貼左d 圖相同佛學諗住大家有d 溝通先至到吹水區,點知…又見到人家囉…
算啦~~~人哋要點諗
我哋都理唔到架啦
只要自己開心
又無害人之心咪得囉
樣樣諗咁多
會老得仲快呀
和尚仔.....我哋兩個咪制添呀 (已經夠老啦,仲攪咁多煩惱野,會殘架) Evil or Very Mad

18又遇上佢地??? Empty 回復: 又遇上佢地??? 周四 12月 04, 2008 1:18 pm

sea

sea

哈哈, 原來你地系咁想架!!
只不過系入去玩下姐, 想不到會搞出咁多事哦!!
我覺得去論壇都系傾下計,開心下,就得囉!! Very Happy

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章