龍之友

Join the forum, it's quick and easy

龍之友
龍之友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
龍之友

自強不息

搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋

最新主題
» 有本事禁埋呢度我IP
龍貓之友:sea sea Empty周日 12月 20, 2009 12:04 pm 由 Admin

» 魔希係邊個來?
龍貓之友:sea sea Empty周三 12月 09, 2009 9:45 pm 由 Admin

» 唔該譠主得閒返下來
龍貓之友:sea sea Empty周二 12月 08, 2009 4:09 pm 由 sea

» 網聚(28/11/2009)
龍貓之友:sea sea Empty周二 12月 08, 2009 4:03 pm 由 sea

» 不如搞多一次網聚???
龍貓之友:sea sea Empty周一 11月 23, 2009 4:42 pm 由 sea

» 投訴公仔太細
龍貓之友:sea sea Empty周日 9月 13, 2009 1:12 pm 由 Admin

» uhk三國..................................
龍貓之友:sea sea Empty周日 7月 26, 2009 10:23 pm 由 i8k8

» 暫時不上uhk
龍貓之友:sea sea Empty周日 7月 26, 2009 10:14 pm 由 i8k8

» 到此一遊 近況如何
龍貓之友:sea sea Empty周日 7月 19, 2009 4:27 pm 由 Admin

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

您沒有登錄。 請登錄註冊

龍貓之友:sea sea

4 posters

向下  內容 [第1頁(共1頁)]

1龍貓之友:sea sea Empty 龍貓之友:sea sea 周五 11月 21, 2008 7:08 pm

i8k8

i8k8
Admin

龍貓之友:sea sea Chinch龍貓之友:sea sea Chinchilla-256x256sea sea 的龍貓龍貓之友:sea sea Chinchilla
龍貓之友:sea sea Chinchilla 又幾得意,不過要養…

2龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周五 11月 21, 2008 11:50 pm

紫桐

紫桐

咁和尚仔唔鐘意養龍貓、咪養人仔囉~~~
最多我送足一個月奶粉同屎片喇
好麻 bounce

3龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周六 11月 22, 2008 11:18 am

sea

sea

紫桐 寫到:咁和尚仔唔鐘意養龍貓、咪養人仔囉~~~
好麻 bounce
桐桐你真系大方啦龍貓之友:sea sea 45861791200809201203498383872363482_017

4龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周六 11月 22, 2008 11:23 am

sea

sea

好多謝和尚仔呀!
搵到咁多又可愛的龍貓龍貓之友:sea sea Cai05
其實我都系養一隻乍龍貓之友:sea sea C536fbc9a31fe22f5cce45fub6

5龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周日 11月 23, 2008 12:48 am

紫桐

紫桐

sea 寫到:
好麻 bounce
桐桐你真系大方啦龍貓之友:sea sea 45861791200809201203498383872363482_017
嘻嘻~~~思思
乜你又想生人仔呀
你要出聲先得架
唔係我會唔知架 Razz

6龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周日 11月 23, 2008 9:31 pm

i8k8

i8k8
Admin

養人仔?不如北上扶貧探訪好囉,幫到d 有需要的同胞罷喇 Razz
重有紫桐不如掉轉和尚贊助妳兩個月又點話,…阿彌陀乎,善哉,善哉…

7龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周日 11月 23, 2008 9:45 pm

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:養人仔?不如北上扶貧探訪好囉,幫到d 有需要的同胞罷喇 Razz
重有紫桐不如掉轉和尚贊助妳兩個月又點話,…阿彌陀乎,善哉,善哉…
哈哈~~~和尚仔
你中計喇
我就係等你呢句咋
你記住喇......贊助我兩個月養我ge人仔呀
到時希望冇嚇你一跳啦 Twisted Evil

8龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周一 11月 24, 2008 12:50 pm

mickey

mickey

紫桐 寫到:
sea 寫到:
好麻 bounce
嘻嘻~~~思思
乜你又想生人仔呀
你要出聲先得架
我都無拖拍, 又未結婚, 點會有人仔呀 affraid
系對面屋d人仔, 用黎玩架 cheers

9龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周一 11月 24, 2008 12:54 pm

mickey

mickey

紫桐 寫到:
i8k8 寫到:養人仔?不如北上扶貧探訪好囉,幫到d 有需要的同胞罷喇 Razz
哈哈~~~和尚仔
你中計喇
我就係等你呢句咋
桐桐真系語出驚人呀!
你幾時學人養人仔架??? Laughing

10龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周一 11月 24, 2008 3:52 pm

i8k8

i8k8
Admin

mickey 寫到:
紫桐 寫到:
哈哈~~~和尚仔
你中計喇
我就係等你呢句咋
桐桐真系語出驚人呀!
首先:十月懷胎,跟住九個月後就有‘人仔’架喇,
sea sea 係咪好簡單呢…有興趣者請向紫桐大夫洽談,
善哉,善哉,上當,上當,原來十一月…度蜜月…跟住出年八月…上當,上當…

11龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周二 11月 25, 2008 12:11 am

紫桐

紫桐

mickey 寫到:
紫桐 寫到:
sea 寫到:
好麻 bounce
嘻嘻~~~思思
乜你又想生人仔呀
你要出聲先得架
思思~~~你咪咁out啦
e+呢個時代
唔一定要拍拖、結婚先生得人仔架
只要你肯
何時、何地都唔需要理由架
知麻
不過.....唔好同你媽媽講
係我教、我話喎 Shocked

12龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周二 11月 25, 2008 12:17 am

紫桐

紫桐

mickey 寫到:
紫桐 寫到:
哈哈~~~和尚仔
你中計喇
我就係等你呢句咋
桐桐真系語出驚人呀!
嘻嘻~~~思思
乜你真係覺得我呢句說話
好語出驚人咩
點解我唔覺ge Evil or Very Mad

13龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周二 11月 25, 2008 12:20 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:
mickey 寫到:
紫桐 寫到:
哈哈~~~和尚仔
你中計喇
我就係等你呢句咋
桐桐真系語出驚人呀!
善哉,善哉,上當,上當,原來十一月…度蜜月…跟住出年八月…上當,上當…
和尚仔~~~睇你唔出
原來你都識架
我仲以為男仔
唔識呢d野添......
嘻嘻
不過,我會記住你欠我兩個月贊助費架Cool (唔駛咁驚,我只係記住,未必要你兌現ge Razz)

14龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周二 11月 25, 2008 1:16 pm

sea

sea

i8k8 寫到:
mickey 寫到:
紫桐 寫到:
哈哈~~~和尚仔
你中計喇
我就係等你呢句咋
桐桐真系語出驚人呀!
11月度蜜月, 要恭喜和尚仔啦 Very Happy Laughing

15龍貓之友:sea sea Empty 回復: 龍貓之友:sea sea 周二 11月 25, 2008 1:21 pm

sea

sea

紫桐 寫到:
mickey 寫到:
紫桐 寫到:
sea 寫到:
好麻 bounce
嘻嘻~~~思思
乜你又想生人仔呀
你要出聲先得架
思思~~~你咪咁out啦
e+呢個時代
唔一定要拍拖、結婚先生得人仔架
只要你肯
何時、何地都唔需要理由架
知麻
不過.....唔好同你媽媽講
係我教、我話喎 Shocked
我都知道!! 因為我媽見到表哥結婚,
所以佢都想我結婚生仔囉!!
養人仔咁麻煩, 都系養龍貓仔好玩d .... Rolling Eyes

回頂端  內容 [第1頁(共1頁)]

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章