龍之友

Join the forum, it's quick and easy

龍之友
龍之友
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
龍之友

自強不息

搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋

最新主題
» 有本事禁埋呢度我IP
搵龍龍仔 Empty周日 12月 20, 2009 12:04 pm 由 Admin

» 魔希係邊個來?
搵龍龍仔 Empty周三 12月 09, 2009 9:45 pm 由 Admin

» 唔該譠主得閒返下來
搵龍龍仔 Empty周二 12月 08, 2009 4:09 pm 由 sea

» 網聚(28/11/2009)
搵龍龍仔 Empty周二 12月 08, 2009 4:03 pm 由 sea

» 不如搞多一次網聚???
搵龍龍仔 Empty周一 11月 23, 2009 4:42 pm 由 sea

» 投訴公仔太細
搵龍龍仔 Empty周日 9月 13, 2009 1:12 pm 由 Admin

» uhk三國..................................
搵龍龍仔 Empty周日 7月 26, 2009 10:23 pm 由 i8k8

» 暫時不上uhk
搵龍龍仔 Empty周日 7月 26, 2009 10:14 pm 由 i8k8

» 到此一遊 近況如何
搵龍龍仔 Empty周日 7月 19, 2009 4:27 pm 由 Admin

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

您沒有登錄。 請登錄註冊

搵龍龍仔

5 posters

前往頁面 : 1, 2  下一步

向下  內容 [第1頁(共2頁)]

1搵龍龍仔 Empty 搵龍龍仔 周六 1月 17, 2009 8:49 pm

i8k8

i8k8
Admin

義兄,開左facebook喇,不過唔知點搵你,點玩,又話有遊戲架…
和尚仔改名做:王小強,本來想王小虎架…
跟住就搜尋‘龍仔’萬幾個出現,邊個義兄你呢?
教路…有乜好玩,唔該!

2搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周一 1月 19, 2009 11:00 am

sea

sea

和尚仔你開左啦!! 我覺得同blog差不多, 都好悶呢, 我都唔識玩架!!

3搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周一 1月 19, 2009 2:09 pm

紫桐

紫桐

我個fd都幫我開佐,我只係識打古惑仔同買賣朋友兩樣野咋,佢可以好似msn咁,同朋友仔傾偈,識pos相就最好啦,可惜我唔識呢,其實諗諗吓,又真係好悶冇野玩bor

4搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周一 1月 19, 2009 5:33 pm

i8k8

i8k8
Admin

係呀…又真係唔覺好特別,不過義兄話有得玩,咪試下…

5搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周二 1月 20, 2009 8:53 am

紫桐

紫桐

佢同佢細佬仲玩得好開心、好投入添呀!!! 每個game都幾十級,係佢兩個先得架喇.........

6搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周二 1月 20, 2009 12:19 pm

mickey

mickey

其實我都唔知點架?? 都唔識玩!!
紫桐用乜野名?? (用乜野圖片)我搵唔到你!!

7搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周二 1月 20, 2009 12:22 pm

mickey

mickey

龍龍又話今日放假??幾日唔見人啦!! Evil or Very Mad

8搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周二 1月 20, 2009 10:09 pm

i8k8

i8k8
Admin

mickey 寫到:龍龍又話今日放假??幾日唔見人啦!! Evil or Very Mad
係呀,本來想打電話搵龍龍,但係怕佢難得放假又或者真係屋企有事…
或者同紫桐去行街呢^^

9搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周三 1月 21, 2009 10:11 am

mickey

mickey

和尚你咁樣的事你都想到!! geek

10搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周三 1月 21, 2009 10:44 am

紫桐

紫桐

mickey 寫到:其實我都唔知點架?? 都唔識玩!!
我個fd幫我開架~~~
用番我個真名Esther chan開
圖片係用個小妹妹流緊口水架
你睇吓揾唔揾到 Razz

11搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周三 1月 21, 2009 10:46 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:
mickey 寫到:龍龍又話今日放假??幾日唔見人啦!! Evil or Very Mad
係呀,本來想打電話搵龍龍,但係怕佢難得放假又或者真係屋企有事…
或者同紫桐去行街呢^^
咁你就應該打啦~~~
龍少好似琴晚北上massage喎 Laughing

12搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周三 1月 21, 2009 10:47 am

紫桐

紫桐

mickey 寫到:和尚你咁樣的事你都想到!! geek
和尚仔話~~~再想多d都仲得呀
係咪呀.........和尚仔 tongue

13搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周三 1月 21, 2009 8:58 pm

i8k8

i8k8
Admin

Razz係呀,娛樂自己嘛,以前最鍾意睇小說架,又喜歡連環圖…

14搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周四 1月 22, 2009 12:26 pm

mickey

mickey

紫桐 寫到:
我個fd幫我開架~~~
好呀, 等我得閒去睇下,
而我都系用番Sea Sea Sea個名,
因我唔鍾意自己個真名!!

15搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周四 1月 22, 2009 12:27 pm

mickey

mickey

紫桐 寫到:
i8k8 寫到:
或者同紫桐去行街呢^^
咁你就應該打啦~~~
佢無同你一齊去玩咩??!! Sad 可憐 No

16搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周四 1月 22, 2009 12:48 pm

i8k8

i8k8
Admin

紫桐 寫到:
i8k8 寫到:
或者同紫桐去行街呢^^
咁你就應該打啦~~~
咁大膽!唔使紫桐帶路???鬼馬囉…
等陣收埋d HD90人仔…嘿嘿^^~

17搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周五 1月 23, 2009 12:09 pm

mickey

mickey

紫桐 寫到:
我個fd幫我開架~~~
我去搵過... 不過有好多細路相,
都唔知邊相系你,
你搵我會易d,
我用 (Sea Sea Sea) Very Happy

18搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周五 1月 23, 2009 4:33 pm

紫桐

紫桐

mickey 寫到:
紫桐 寫到:
我個fd幫我開架~~~
好呀, 等我得閒去睇下,
而我都系用番Sea Sea Sea個名,
因我唔鍾意自己個真名!!
好~~思思
不過我呢排仲好忙
我估要得閒d先揾你喇
我都唔鐘意我個真名呀
我只係鐘意紫、桐、童、希呢四個字咋
所以d網名大都用呢四個字溝混黎用架 Razz

19搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周五 1月 23, 2009 4:35 pm

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:
紫桐 寫到:
i8k8 寫到:
或者同紫桐去行街呢^^
咁你就應該打啦~~~
咁大膽!唔使紫桐帶路???鬼馬囉…
等陣收埋d HD90人仔…嘿嘿^^~
嘻嘻~~~收埋d HD90人仔唔緊要呀
怕就怕佢收埋d真人仔係大陸
要定期上去揾大、細人仔啫 Laughing

20搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周五 1月 23, 2009 5:53 pm

i8k8

i8k8
Admin

怕就怕佢收埋d真人仔係大陸
要定期上去揾大、細人仔啫
龍家立室…都係時候,不過見得多,真係要少心呀!
龍龍一定要搵紫桐,sea sea 幫眼先好,穩陣d …
唉…英雄難過美人關…小心!小心心…^^

21搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周二 1月 27, 2009 1:31 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:怕就怕佢收埋d真人仔係大陸
要定期上去揾大、細人仔啫
龍家立室…都係時候,不過見得多,真係要少心呀!
龍龍一定要搵紫桐,sea sea 幫眼先好,穩陣d …
唉…英雄難過美人關…小心!小心心…^^
我估龍少暫時未至北上揾老婆住掛~~~~
幫眼就唔敢、希望到時龍少小心d啦
美人關雖難過、但.....龍少勝在夠勇麻
勇闖就可喇...
希望呢到各位來年一切順心啦.... Laughing

22搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周二 1月 27, 2009 4:15 pm

i8k8

i8k8
Admin

~^o^話說我地龍龍居然唔識返上來喎…
因為新電腦無網址?點算?
所以牛年祝願龍龍義兄識路返來… Shocked

23搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周四 1月 29, 2009 12:39 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:~^o^話說我地龍龍居然唔識返上來喎…
嘻嘻~~~我今日係msn sent番比佢喇
e+等埋佢個電腦換番中文版本
龍少就可以從出江湖架喇 Razz

24搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周五 1月 30, 2009 6:40 pm

i8k8

i8k8
Admin

紫桐 寫到:
重出江湖?依家真係好似無左靈魂咁…返來啊…返來啊…龍……龍…
我地一齊懷念…
遲d 攪個‘追思會’…慶祝相識一週年~^^

25搵龍龍仔 Empty 回復: 搵龍龍仔 周六 1月 31, 2009 12:52 am

紫桐

紫桐

i8k8 寫到:
紫桐 寫到:
重出江湖?依家真係好似無左靈魂咁…返來啊…返來啊…龍……龍…
我地一齊懷念…
遲d 攪個‘追思會’…慶祝相識一週年~^^
好~~~不過
今次你攪、你約、你諗節目架 Razz Laughing

回頂端  內容 [第1頁(共2頁)]

前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章